Научете повече за нашият проект "Информация за здраве", чрез който искаме да обхванем хранителната информация за продуктите на нашият пазар. Популяризирайте го сред близки и познати и нека заедно да изградим и ползваме база данни с продуктите на българският пазар.
--------------------------------------------------------------------------

Когато разглеждате продуктите в нашата база данни и се чудите вашата рецепта колко калории има, обърнете внимание на ястията със символ "ягодка" до тях. Това са рецепти, въведени в базата данни от екипа ни. Стремим се това да са класически рецепти, които ще ви улеснят в изчисленията. Може да си приготвите ястията по предложените от нас рецепти. Вижте първите ястия в секция "Рецепти"
--------------------------------------------------------------------------

Калории

Изследване на Харвардския университет за обществено здраве: Диетите с намален прием на калории водят до загуба на теглото, независимо какъв хранителен режим се прилага

Храни антиоксиданти

Топ 100 храни с антиоксидантни стойности

Билки и растения

Отвара от лен предпазва от радиация

Храносмилателна система

Ензимите
 
 Важно: Този сайт е разработен преди всичко като образователен ресурс. Стремим се да представяме научно-информационни данни в областта на храненето и здравето. Сайтът не е предназначен да осигури медицинска помощ по лични въпроси за здравето или за насочване на лечение. Консултирайте се със здравен специалист по въпроси, относно вашето здраве.

Ползването на сайта предполага, че сте прочели и приели Общите условия на сайта

© Copyright 2023, www.calories.bg, All rights reserved, Сайт на Ениак ООД