Супа от домашно пиле

Нужни продукти
250 грама сварено месо от домашно пиле
600 грама бульон от домашно пиле
220 грама картофи
120 грама моркови
  50 грама грах
  30 грама овесени ядки
  60 грама яйце
100 грама кисело мляко
  10 грама магданоз
     щипка сол

Начин на приготвяне
Сварете птицата до готовност. Обезкостете, прецедете бульона и нарежете месото. В тенджера сложете бульона, малко вода, картофите и морковите и варете около 20 мин. Добавете месото, граха и овесените ядки. Варете още около 15 мин. Доливайте вода, за да се поддържа количеството течност. Направете застройка с яйцето и киселото мляко и овкусете супата.

Друга информация:
Калории за 100 грама - 104 калории
Супата е за около 6 порции (по 240 грама порцията).
Източник: Традиционна рецепта, селектирана от екипа ни

Хранителна информация за Супа от домашно пиле ще намерите в нашата база данни. Данните за хранителната информация са изчислени сумарно чрез сайта www.calories.bg и са въведени в нашата база данни, в категория Добавени продукти. Обръщаме внимание на факта, че данните са прогнозни, в зависимост от източниците на информация посочени на сайта.
 
 Важно: Този сайт е разработен преди всичко като образователен ресурс. Стремим се да представяме научно-информационни данни в областта на храненето и здравето. Сайтът не е предназначен да осигури медицинска помощ по лични въпроси за здравето или за насочване на лечение. Консултирайте се със здравен специалист по въпроси, относно вашето здраве.

Ползването на сайта предполага, че сте прочели и приели Общите условия на сайта

© Copyright 2022, www.calories.bg, All rights reserved, Сайт на Ениак ООД