Закуска, разширена континентална


Нужни продукти

30 грама хляб (1 филия )
10 грама масло
20 грама сирене
15 грама крехка шунка
25 грама сладко от плодове

Начин на приготвяне
Поставете всичко в чинията и консумирайте в добро настроение.

Друга информация:
В началото на 2013 година в медийте се появи информация за утвърден стандарт на услугите в туристическата индустрия. Стандартът е споменаван с името БДС EN ISO 18513. Закуската на блок маса трябва да включва най-малко продукти от разширена континентална закуска. Континенталната закуска включва хляб, масло, мармалад или конфитюр и топла напитка. В “разширената” трябва да са включени и сокове, сирене и студено месо. С тази комбинация се надяваме да внесем яснота с една скромна чиния от разширената континентална закуска колко калории приемаме. А вие помислете дали ще си вземете още една чиния.
Калории за 100 грама - 292 калории


Пълна хранителна информация за Закуска, разширена континентална ще намерите в нашата база данни. Може да използвате ястието във ваши менюта. Данните за хранителната информация са изчислени сумарно чрез сайта www.calories.bg и са въведени в нашата база данни, в категория Добавени продукти. Обръщаме внимание на факта, че данните са прогнозни, в зависимост от източниците на информация посочени на сайта.
 
 Важно: Този сайт е разработен преди всичко като образователен ресурс. Стремим се да представяме научно-информационни данни в областта на храненето и здравето. Сайтът не е предназначен да осигури медицинска помощ по лични въпроси за здравето или за насочване на лечение. Консултирайте се със здравен специалист по въпроси, относно вашето здраве.

Ползването на сайта предполага, че сте прочели и приели Общите условия на сайта

© Copyright 2022, www.calories.bg, All rights reserved, Сайт на Ениак ООД