Домашна баница с финни кори, сирене и яйца

Нужни продукти
400 грама кори за баница, финни
250 грама краве сирене
100 грама извара
  40 грама олио (3 супени лъжици)
240 грама яйца (4 яйца )
100 мл. газирана сода


Начин на приготвяне
Намаслете подходяща тава с 1 супена лъжица олио. Нареждайте ред от 2 кори и поръсвайте малко от сиренето и изварата. По средата на баницата, сложете още 1 супена лъжица олио. Последния ред трябва да е от кори, поръсете го с останалото олио. Нарежете баницата на парчета за сервиране. Разбийте яйцата с газираната сода и залейте баницата. Печете в загрята на 180 градуса фурма около 25 мин., до зачервяване.

Друга информация:

Калории за 100 грама - 293 калории
Източник на рецептата: Семейна рецепта на член от екипа ни.

Пълна хранителна информация за Домашна баница с финни кори, яйца и сирене ще намерите в нашата база данни. Може да използвате ястието във ваши менюта. Данните за хранителната информация са изчислени сумарно чрез сайта www.calories.bg и са въведени в нашата база данни, в категория Добавени продукти. Обръщаме внимание на факта, че данните са прогнозни, в зависимост от източниците на информация посочени на сайта.
 
 Важно: Този сайт е разработен преди всичко като образователен ресурс. Стремим се да представяме научно-информационни данни в областта на храненето и здравето. Сайтът не е предназначен да осигури медицинска помощ по лични въпроси за здравето или за насочване на лечение. Консултирайте се със здравен специалист по въпроси, относно вашето здраве.

Ползването на сайта предполага, че сте прочели и приели Общите условия на сайта

© Copyright 2022, www.calories.bg, All rights reserved, Сайт на Ениак ООД